Mijn interview in ‘Radar’ over zenuwschade door teveel vitamine B6

Omdat in de nieuwsbrief van ‘Radar’ een artikel stond over de schadelijke gevolgen van teveel vitamine B6, heb ik daarop gereageerd. Ik was tenslotte ook een slachtoffer van zenuwschade na teveel inname.

Trouwens, na wat kort onderzoek kwam ik erachter dat in Nederland ook zulke hoge doses B6 gewoon in de winkel verkrijgbaar waren.

In de uitzending geïnterviewd worden

De week daarop werd ik gebeld door de redactie van Radar. Omdat ze mijn verhaal zo bijzonder vond, nodigde ze me uit om naar de studio te komen, zodat ik tijdens de uitzending geïnterviewd kon worden. ‘De verleiding was groot, maar ik kon de warmte niet aan’

De verleiding was groot om te gaan, maar ik wist van tevoren al dat de warmte in de studio mij in grote problemen zou brengen, en dat kon ik gewoonweg niet aan.

Een artikel in het blad

Toen bood ze me aan om een artikel over mij schrijven in hun blad ‘Radar’. Dat vond ik uiteraard prima. Een week later volgde een fijn telefoongesprek met de journaliste. Ook kwam er een professionele fotograaf langs om foto’s van mij te maken.

‘Een onwetend persoon, is degene die niet weet wat jij zojuist hebt ontdekt.’
– Will Rogers, Amerikaans acteur en humorist (1879-1935)

Waarschuwing afgeven

Ik was blij dat ze tijd hebben besteed aan dit onderwerp. Ik vind het zinvol om anderen te waarschuwen en te informeren over de gevolgen van teveel B6. Want het was duidelijk dat ik niet de enige was die het beste met mezelf voor had, maar ondertussen onbewust mijn lichaam juist kapot maakte.‘Ik was duidelijk niet de enige’
Radar-Magazine-Interview-YL

Schrijf een reactie